Jan Geir Rasmussen var inntil 1.oktober ansatt som prosjektleder hos VB Agilis. Han har bakgrunn fra en rekke tekniske selskaper hvor han har hatt ledende stillinger. Sist Profitek AS hvor han var divisjonsdirektør i Bergen og daglig leder for avdelingen i Stavanger. Han har vært administrerende direktør i RML, har drevet eget konsulentselskap samt administrerende direktør for Otera Delta AS og Pettersen & Gjellesvik i tillegg til å ha vært direktør hos Siemens AS i en årrekke.

Arbeidende styreformann Geir M. Aarstad er eier av Graa AS og har bakgrunn fra Skanska som administrerende direktør for deres norske virksomhet. I dag har Geir ledende styreroller i flere norske og internasjonale selskaper innenfor bygg og eiendom.

Fra 1. oktober er også Arne Sivertsen sin stilling endret fra ressursdirektør til direktør for forretningsutvikling. Arne vil ha en utvidet markedsrolle og for øvrig holde i de ansvarsområder han har i dag.

- Arbeidet med å utvikle VB Agilis videre fortsetter i samme gode takt. De første prosjektene er godt i gang og tilgangen på nye prosjekter god, sier styreformann Geir M. Aarstad.