Varmekilden har gjennom sin leveranse av Baxi produktene i Norge opplevd enorm vekst og interesse for bioenergi og spesielt konvertering av oljekjeler til pelletsfyrkjeler.

- Vi manglet gode løsninger for transport og lagring av pellets i vår produktportefølje, sier daglig leder i Varmekilden Søren Knudsen. – Med en så god støttende avtale med MAFA har vi et fullgodt produktspekter som kan leveres sammen med Baxi produktene våre, legger Knudsen til.

- MAFA har lang historie i Sverige for lagring av bioenergiprodukter og anser en avtale med Varmekilden som et godt strategisk grep inn i det norske markedet, sier Anders Henriksson, Salgssjef for MAFA i Sverige.

– MAFA og Varmekilden har arbeidet sammen en tid og ser at våre produkter går godt sammen. På samme måte ser vi frem til å få tilgang til hele forhandlernettverket til Varmekilden.

- Vi forventer at veksten i Norge kommer til å være stor de nærmeste 3 til 5 årene, og at det norske markedet vil omsider bli på størrelse med det svenske, avslutter Henriksson.

Samarbeidsavtalen går ut på felles markedsføring, opplæring, teknisk støtte og support, og vil i større grad operer samlet overfor forhandlernettverket og sluttbrukermarkedet.

www.varmekilden.no

Synspunkt på artikkelen? Skriv til journalist Per Henriksen