Vidar Aasvang er daglig leder, i Vennerød VVS Brødrene Aasvang AS som har sin base i Stokke i Vestfold, er trukket ut som den heldige vinneren i Armaturjonsson sin Quiz i forbindelse med lanseringen.

Aasvang deltok på Brødrene Dahl sitt sommerarrangement i Larvik den 26. august 2011, hvor han leverte inn en helt riktig besvarelse.

Bruker Sanipex
- Vårt firma bruker konsekvent Sanipex Classic rør i rør system. Kuplingsteknikken er unik og vi har brukt rørsystemet i mange år og aldri hatt problemer. Jeg synes at de nye fordelerskapene på gulvarmesystemet ”Arjonfloor” er veldig bra, og bør brukes på gulvvarmeanlegg. Også der hvor det eventuelt ikke ennå er et krav, men kravene gjelder vel de fleste prosjekter når TEK 10 er gjeldende, sier Aasvang til vvs-forum

Aasvang poengterer at det er viktig med produktutvikling, og han er opptatt av at rørleggerne får tilgang til nye løsninger så fort mulig.
- Nye produkter som kommer på markedet jo som regel en forbedring av eksisterende løsninger og produkter, sier Vidar Aasvang. - Den informasjonen vi får ute hos grossistene er gull verdt for oss, og spesielt når leverandørene med sin fagkunnskap kan være tilstede.

 Hvilke type oppdrag jobber dere mest med?
- Vi arbeider hovedsakelig med sanitær, varme og energiproduksjon i boligprosjekter. Det består av generelt vann, avløp, våtrom, gulvvarme, væske/vann varmepumper og fyringsanlegg i flere sjangere, sier Aasvang.

- Vi takker alle som har stilt opp i vår Quiz rundt om hos grossistene. Deltakelsen har vært veldig bra, og vi gratulerer vinneren Vidar Aasvang med et  ASUS Eee Pad – nettbrett, sier salgsansvarlig for Østfold og Vestfold, Tormod Andre Gusfre.

Her er linken til Armaturjonssons facebookside: http://www.facebook.com/pages/Armaturjonsson/116477071720196