Klassikere defineres blant annet ved at de lever lenge, noen ganger tilsynelatende evig. Det gjelder ikke bare musikk og bøker, men også enkelte produkter ser ut til å vare evig. Et slikt produkt er 32 mm Wafix avløpsrør fra Norsk Wavin. Men nå har ryktene begynt å gå om at denne dimensjonen skal utgå. Det skal den ikke, forsikrer Petter Lieth.

– I mange år har Wavin tjent markedet for innendørs avløp trofast med en dimensjonsrekke som spenner fra 32 til 110. Nå verserer det rykter om at 32 mm er på vei ut og at Wavin skal slutte å produsere denne dimensjonen. Disse ryktene har gitt noen bekymringsmeldinger inn til oss fra trofaste Wafix-kunder, sier Petter Lieth. – Derfor er det viktig for oss å presisere følgende: Wavin har ingen planer om å slutte å produsere Wafix i 32 mm.
– Dimensjonen 32 mm har vært på markedet siden midten av 70-tallet. Det vil si at det er installert enormt mye av denne dimensjonene opp gjennom årene.
Da er det nødvendig å kunne levere 32 mm ved rehabilitering, og det sier seg selv at behoved for 32 mm vil være til stede i lang tid fremover. Fremhever Lieth. – Hittil i år har vi, måned for måned, merket en jevn økning i salget v 32 mm rør og deler. Wavin selger godt over 100.000 deler i 32 mm i måneden, det sier litt om behovet i markedet!