Leknes-bedriften vant anbudsrunden i sterk konkurranse med andre aktører fra hele landet. Daglig leder Alf Stig Holsmo hos Karl Botolfsen VVS AS er godt fornøyd om dagen, med 7 rørleggere i fullt arbeid, og mange prosjekter på gang i hele Lofoten.

- Prosjekter som dette er viktige for oss som fagfolk. Sykehuset stiller høye krav til sine samarbeidspartnere, og vi strekker oss hele tiden etter å finne gode løsninger i samarbeid med våre kunder. I dette prosjektet har nok den største utfordringen vært at sykehuset skulle være i full drift under hele ombyggingen. Det har vært krevende både for oss og personalet på sykehuset, sier Alf Stig Holsmo.

- En annen utfordring har vært at sykehuset opprinnelig ble bygget i 1964. Det innebærer at de nye tekniske installasjonene er integrert med det opprinnelige anlegget, med de spesialtilpasninger og skreddersøm som det har medført, fortsetter Alf Stig Holsmo.


Bildetekst: Arnfinn Eriksen og Alf Stig Holsmo inne på et av de tekniske rommene.

Rørlegger Arnfinn Eriksen innrømmer at han ser frem til neste oppdrag et annet sted.
- Etter to og et halvt år på samme prosjekt, er jeg nok litt lei av sykehuset og ønsker å begynne på et nytt prosjekt, smiler han.

Og nye oppdrag venter både Alf Stig Holsmo og Arnfinn Eriksen fremover.
- Som medlemmer av rørleggerkjeden Varme & Bad har vi store forventninger til hva vi skal få ut av kjedesamarbeidet, både på bedriftsmarkedet og privatmarkedet. Varme & Bad er den eneste kjeden som kan generere arbeid gjennom nasjonale og regionale drifts- og vedlikeholdsavtaler. Vi satser også på butikken vår gjennom Varme & Bad?s butikkonsept.
- Nå som vi ser en viss endring i markedet etter ekstremt gode år, er det godt å ha en fremtidsrettet kjede som tenker annerledes i ryggen, avslutter Alf Stig Holsmo og kjører videre til neste oppdrag.


Bildetekst: Vannbåren varme og radiatorer er installert i den nye delen av sykehuset

Kilde: Varme og Bad