-Mange får seg en aha-opplevelse på kurset selv om de har vært brukere av produktene før, forteller salgssjef Petter Vang i Uponor om kursvirksomheten for rørleggere. Her får de fysisk prøve og feile på produktene med faglig veiledning. I tillegg til kursene for rørleggere har fokuset etter åpning vært på grossistene og deres medarbeidere.

– Alle på salgs- og ordrekontor hos Brødrene Dahl, Ahlsell og Heidenreich sine avdelinger i Oslo-området har vært på kurs her så langt, forteller Petter Vang. I tillegg er kontoret tigjengelig i hele konsernet og brukes mye internt.

– Ved besøk fra utlandet er det langt enklere å frakte gjestene fra Gardermoen hit og tilbake igjen, enn å dra dem ned til Vestby, fastslår Petter Vang.

I tillegg vil også Uponor Infrastruktur (VA) benytte kontoret til møter og kursvirksomhet.

Kontoret er ikke heltidsbemannet da de som er stasjonert der også har salgsansvar ute i distriktene og er noe ute på farten. Så foreløpig må det gjøres avtaler for besøk.

Kontoret inneholder også et lite lager av enkelte produkter som er litt på siden av grossistenes lagerførte utvalg av Uponors produkter.