Tirsdag kveld denne uken YIT hadde invitert ansatte, kunder, leverandører og andre forbindelser til familiedag på Tusenfryd. Arrangementet dro ca. 6.500 mennesker og de måtte til slutt stoppe påmeldingen. Interessen var enorm, noe YIT syntes var hyggelig. Inngang, karuseller og parkering var gratis for de inviterte.

Det var ikke noe offisielt program, bortsett fra en par leverandørstands med produktinformasjon. Ellers var det bare fornøyelse. Enkelte YIT-ansatte var satt til å selge lodd til inntekt for Røde Kors sitt prosjekt ”Ferie for alle”. Støtte til det var YIT`s julegave sist jul.

Tverrfagligheten ivaretatt
Som kjent er YIT en tverrfaglig entreprenør, og skjebnen ville det slik at det til en viss grad ble ivaretatt også på Tusenfryd. Med vann både i rør på ulike attraksjoner og rikelig med ditto fra himmelen, deilig oppvarmet luft – eller med andre ord et behagelig klima, og jammen så vi ikke antydning til noen elektriske spenninger i noen av de mørke skyene som lå som et teppe over parken også. Så her spilte naturen på lag med arrangøren.

Med andre ord et vellykket arrangement for store og små, kanskje mest for de yngste, som med dette fikk noe igjen for all mamma og pappas jobbing – for, mot eller med YIT.