BNL har sammen med Byggmesterforbundet, NRL og Norsk Teknologi representert byggenæringen i utvalget som har vært ledet av Forbrukerrådet.

 

På samme pressearrangement lanseres også de nye elektroniske forbrukerblankettene for håndverkertjenester som nå er gratis å bruke for alle som skal bygge eller pusse opp.

 

Forbrukerrådets avdelingsdirektør Roger Helde vil stå for den offisielle overrekkelsen av rapporten til statssekretær Henriette Westhrin i Barne- og likestillingsdepartementet . I tillegg åpner Westhrin online-løsningen av de frikjøpte forbrukerblankettene.

Sted: Håndverkerstuene, Rosenkrantz gate 7, Oslo. Det serveres gløgg og julekaker.

Rapporten er utarbeidet i et samarbeid mellom Forbrukerrådet, Forbrukerombudet, Konkurransetilsynet, Husbanken, BNL (Byggenæringens landsforening), NRL (Norske rørleggeres landsforbund), Nelfo (foreningen for EL- og IT-bedriftene) og Byggmesterforbundet.

Egne faktaark om rapporten og forbrukerblankettene kan fås på arrangementet.

Mer informasjon og påmelding klikk her: Lansering av forbrukerblanketter og rapport

Arrangementet er et samarbeid mellom Barne- og likestillingsdepartementet, Husbanken, Byggenæringens landsforening, Standard Norge, Standard Online (standardiseringens salgsselskap) og Forbrukerrådet.

Kilde: bnl.no