Maria Korsgren er ansatt som Energiingeniør i GK Norge, Bergen.
4. august 2014 tiltrådte Maria Korsgren stillingen som Energiingeniør i GK Norge, i Bergen. 

Maria er 29 år kommer fra Høyskolen i Bergen hvor hun studerte Energiteknologi. Hun har hatt sommerjobb og deltidsjobb i GK siden 2013 ved siden av studiene.

I GK vil hun i all hovedsak jobbe som Energiingeniør med energimerking, energivurdering av tekniske anlegg, samt beregninger innen energikrav.
GK ønsker Maria velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!

Vegard Stokke er ansatt som Prosjektleder i GK Norge, avdeling Service/Rehab i Tromsø.
4. august 2014 tiltrådte Vegard Stokke stillingen som Prosjektleder Service/rehab i GK Norge, i Tromsø. 

Vegard er 25 år og er nettopp ferdig med sin master ved Universitetet i Stavanger, i Industriell økonomi med prosjektledelse som fordypning.  Her skrev han også sin masteroppgave for GK Tromsø, som omhandlet lønnsomhet ved bruk av behovsstyrt ventilasjon. Før dette tok han en 3-årig bachelor (Ingeniør) i Fornybar energi ved Universitetet i Agder.
 
I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektleder innenfor ventilasjon og varme, energirådgivning og energivurdering på bygg og tekniske anlegg.
GK ønsker Vegard velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!

Julia Skorpen Dahl er ansatt som Prosjektingeniør i GK Norge, Entreprise Bergen.
15. august 2014 tiltrådte Julia Skorpen Dahl  stillingen som Prosjektingeniør i GK Norge, Entreprise i Bergen. 

Julia er 25 år og avsluttet sine studier ved Høyskolen i Bergen i våres, hvor hun tok en master i Innovasjon, Entreprenørskap og Teknologiledelse. Hun har fra bachelor i fysikk fra Universitetet i Bergen.

I GK vil hun i all hovedsak jobbe som Prosjektingeniør med ulike prosjekter og tilhørende oppgaver i nybygg, og jobber for tiden med Mango på Sartor Senter.

GK ønsker Julia velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!