- Jeg valgte å bli medlem i VB etter anbefalinger fra andre medlemsbedrifter. Det at VB har sterkt fokus på kurs og kompetanseheving er også viktig for meg, sier rørlegger Tom Johansen i Oslo, som startet for seg selv i 2005 etter å ha jobbet i hele 21 år hos Smestad & Vangsøy AS.

Saken fortsetter under bildet:

Tom Johansen

Rørlegger Tom Johansen har en mann ansatt i sitt firma og påtar seg oppdrag i Oslo-regionen. Johansen jobber primært inn mot privatmarkedet, men har også faste oppdrag i flere boligsameier.

Sverre Simonsen, Ringsaker Rør AS

Ringsaker Rør AS i Moelv har også valgt å gå inn i VB-kjeden og daglig leder Sverre Simensen gir denne begrunnelsen for valget:
- VB har god profilering, gode innkjøp og fine kurstilbud.  VB kan tilby alt vi trenger og VB er en kjede i stor vekst uten kjøpsplikt.

Det er Per og Sverre Simensen, far og sønn, som eier rørleggerbedriften i Moelv. Bedriften har fem ansatte og har sine fokusområder innen bad og bolig, landbruk, vannbåren varme, varmepumper og industri. Ringsaker Rør AS har altså mange strenger å spille på.

VVS Installatøren AS i Halden ble etablert i januar i år og fra april har det nye selskapet vært medlem i VB. I disse dager pågår VB-profileringen for fullt i festningsbyen i Østfold.
Morten Jensen er daglig leder i Halden-firmaet som har fem medarbeidere. Det såpass hektisk at man vurderer å ansette en rørlegger til.
- Vi har fått en rammeavtale med Halden Fengsel og har ellers mange oppdrag. Vi tilbyr også dykkertjenester, påpeker Morten Jensen, som er glad for å ha blitt en del av VB-kjeden.