Det nye toalettsetet vil bli en arvtaker fra det kjente og nærmest legendariske setet New Scandinavia, som har vært på markedet helt siden 2003. Dette har setet har vært en suksess, men vil likevel få avløsning av et nytt produkt.

Uunnværlige funksjoner
- Scandinavia PLUS er et elegant universelt sete med en markant forbedret stabilitet. Setet hat de uunnværlige funksjonene soft close og lift off, opplyser salgssjef for Pressalits Seats, Svend Aage Mark til ww.vvs-forum.no.

Det nye toalettsetet blir levert i fargene sort og hvitt fra denne uka av, men fra 1. april blir det hele 16 nye farger å velge i mellom. Totalt blir det altså 18 forskjellige fargede setealternativer å få kjøpt i markedet.

Rustfrie beslag
- Vi har tatt det aller beste fra New Scandinavia og oppgradert det med nye funksjoner, som gjør Scandinavia PLUS til et ekstra stabilt og holdbart sete. Beslagene og demperne var på det gamle setet satt utenpå, men nå er dette bygd inn i selve setet. Dette minimerer risikoen for slark og ustabilitet, understreker salgssjef Svend Aage Mørk.

I likhet med alle toalettsetene fra Pressalits Seats er soft close-demperne i Scandinavia PLUS testet minimum
70 000 ganger. Selve setet er testet til 240 kilo vektbelastning.

- Beslagene er rustfrie og setet er laget av gjennomfarget kvalitetsmateriale, sier Mark hos Pressalits Seats.