Da muligheten til å flytte inn i det Molde Storsenter bød seg, valgte daglig leder Øystein Lange å flytte butikken fra de gamle lokalene. VB butikken i Molde er den første konseptbutikken som åpner i et kjøpesenter.
– Vi gleder oss til å åpne den nye butikken. Vi er veldig fornøyde med butikken, og mener vi vil ha stor glede av å være lokalisert i et kjøpesenter som dette, sier Øystein Lange.
Torsdag åpnet hele senteret med stor festivitas. Både Olav Thon og ordfører var til stede under åpningen.

I Egersund er daglig leder Mette Tollefsen Skeie glad for at en intensiv byggeperiode nå er avsluttet.
– Vi har revet den gamle butikken ned til skallet, så i realiteten er butikken helt ny. Butikken har vært åpen under hele byggeprosessen, men i perioder har vi jo ikke hatt en eneste vare å vise frem til kundene, forteller Mette Tollefsen Skeie.
Til åpningsmarkeringen har bedriften invitert 3500 husstander i Egersund til å besøke butikken og bli inspirert av innbydende og lekre utstillinger.
– Vi har sendt ut små bokser i posten som inneholder en nøkkel og en invitasjon til å prøve nøkkelen i en boks i butikken. 8 av nøklene passer til boksen, og de 8 med riktig nøkkel vinner flotte premier som flatskjerm–TV, iPod med mer, forteller Mette Tollefsen Skeie videre.
Den kreative idéen har hun klekket ut sammen med en god forretningsforbindelse.
– Nå ser vi frem til å vise frem den nye og spennende butikken vår, sier hun.

Den første konseptbutikken til VB ble åpnet på Husnes hos rørleggerbedriften Husnes Røyr AS i vinter. Butikkene i Molde og Egersund er to av rundt 15 større og mindre oppgraderinger av VB-butikker som pågår rundt om i landet.
– Dette handler om så mye mer enn flotte butikkreoler og disker, sier markedsansvarlig i VB, Esben Larsen. Butikken skal være et verktøy for å finne de gode løsningene for kundene. VB tilbyr lekre designløsninger i god kvalitet og kompetansen som skal til for at det lekre også fungerer slik det skal over tid – vanntett kvalitet. Som faghandel fronter vi kompetansen og håndverket vårt, understreker Larsen