Ole Andreas Bolstad
Ole Andreas Bolstad er ansatt som  Prosjektleder Entreprise i GK Norge  AS, Oslo.

1. juni 2015 tiltrådte Ole Andreas Bolstad stillingen som Prosjektleder i GK Norge AS, avdeling Entreprise i Oslo. 

Ole Andreas er 28 år og kommer sist fra Universitetet i Agder, hvor han nylig ble ferdig med en mastergrad innen industriell økonomi- og teknologiledelse. Han har i tillegg en bachelorgrad i energi og miljø i bygg fra Høyskolen i Oslo.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektleder med tilhørende oppgaver. Noen av hans oppgaver vil innebære ledelse av ventilasjonsprosjekter, både innen nybygg- og rehabilitering. Han vil også være ansvarlig for prosjektenes økonomi og lønnsomhet, samt ansvarlig for at prosjekter leveres til avtalt tid, pris og kvalitet. Arbeidsoppgavene blir varierte og omfatter også planlegging, oppfølging, ivaretakelse av kunderelasjoner mm.

GK ønsker Ole Andreas velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!


Tore Rasmussen
Tore Rasmussen er ansatt som  Prosjektleder Entreprise i GK Norge  AS, Drammen.

1. juni 2015 tiltrådte Tore Rasmussen stillingen som Prosjektleder i GK Norge AS, avdeling Entreprise i Drammen. 

Tore er 34 år og kommer sist fra Solutec AS, hvor han arbeidet med prosjektledelse for rør- og ventilasjonsprosjekter. Han har sin bakgrunn som rørlegger med svennebrev, og har i tillegg studert ved fagskolen på Gjøvik på KEM linjen, hvor han var ferdig i 2012.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektleder med tilhørende oppgaver. Noen av hans oppgaver vil være tilbudsregning og prosjektledelse på entrepriser for fagområdene rør og ventilasjon, samt sørge for at leveransene blir levert til riktig pris, tid og kvalitet.

GK ønsker Tore velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!