Bedriften har siden starten vært representant for Carrier produkter, og har levert en rekke store installasjoner opp gjennom tidene bl.a til alle REC`s fabrikkanlegg i Norge, forsvaret, sykehus, og universiteter. Nord Norsk Kjøleindustri innehar høy teknisk kompetanse, er mester godkjent, og har sentralgodkjenning klasse 3.

Ansatte og tilholdssted blir som i dag, men det skal ansettes en ny daglig leder for bedriften da Erling Andersen går over i en rådgiverfunksjon i selskapet.

Daglig leder i Thermo Control AS Arne Andresen bekrefter at de er veldig godt fornøyd med at overtakelsen kunne gjennomføres og at tidspunktet passer godt for begge selskapene og deres planer for fremtiden. 

- Vi ser på Nord Norge som et veldig interessant marked fremover og vi har over en periode ønsket en etablering i dette område. Det har vist seg vanskelig å bygge opp en avdeling som kan tilby både, salg, service og montasje, som er et krav fra våre kunder i dagens marked. I tillegg har begge selskaper jobbet med Carrier produkter over lang tid og kjenner hverandre fra den konstellasjonen. Denne bakgrunnen gir oss et veldig bra utgangspunkt for samarbeide og de synergier vi ønsker for at begge selskaper skal kunne utvikle seg, sier Andresen.

-Med dette oppkjøpet styrker vi vår posisjon som en ledende leverandør av aircondition/varmepumper til proff markedet. Thermo Control er i dag Nordens største Carrier forhandler og selger i tillegg Toshiba, Technibel, og Tecnair produkter. Hele vår produktportefølje skal også selges av Nord Norsk Kjøleindustrier, avslutter daglig leder i Thermo Control Arne Andresen