- Vi må intensivere vårt samarbeid med NRL. NRL har et ansvar for rekruttering og kompetanseheving i bransjen generelt. De har sammen med sine avdelinger og opplæringskontorer over det ganske land arbeidet systematisk og seriøst for å øke rekrutteringen og heve kompetansen.

- Vi må stille oss bak NRL i dette arbeidet, og understøtte deres arbeid, ellers er jeg redd for at det blir mange kokker og mye søl. Her må vi trå til for å gjøre det godt for bransjen generelt. VB vil selvfølgelig fortsatt ha sine egne kurs, - det som vi ønsker spesielt for vår kjede. Men mer generelle kurs som Våtromskurs, Baskurs og Prosjektlederutdanning, kan NRL ha ansvaret for, selvfølgelig med innspill fra oss for å gjøre opplæringen enda bedre, enklere og rimeligere, fortsetter Setsaas.

- Det som også er bra med NRL er at de har et to-prissystem på sine kurs, som ikke ekskluderer de av våre medlemsbedrifter som ikke er medlemmer av NRL. Jeg er glad for at NRL og VB sammen ser at dette er den riktige veien å gå, og jeg forventer meg mye spennende av dette samarbeidet, avrunder han.