- Vi har solgt kraner i en prisklasse vi aldri hadde drømt om at vi skulle selge. Dette er utrolig gøy og viser at det nytter å sette armaturutstilling i system, sier daglig leder hos Temper VVS, Svein Asbjørnsen i en kommentar.

Korsbakken AS har i mange år nå satset på merkene Damixa og Newform og selskapet har hatt stor suksess. Disse merkene har ført til a Korsbakken AS har sikret seg betydelige markedsandeler i hele landet. Damixa har flere ganger vunnet internasjonale priser både for sitt funksjonelle og stilfulle design. Senest i våres ble hånddusjen, Contur Grande kåret til beste dusjopplevelse av bladet ”Vi Villa”. Nå er altså denne suksessen løftet videre med prosjektet i Trondheim.

Retur på kraner
- Slike varer som dette krever god plass for at de skal bli godt synlig og prioritert. Vi har satset mye på den nye prøveshopen og er altså meget godt fornøyd med resultatet, både salgsmessig og utseendemessig, sier daglig leder i Korsbakken AS, Arne Korsbakken.

Korsbakken AS og Tempe VVS AS har også en annen gla’nyhet å komme med:

Det innføres nå nemlig returordning på kraner. Kunden mottar et kontantbeløp i rabatt ved å levere inn den gamle kranen. Forutsetningen er at man kjøper en ny kran av typen Damixa/Newform. Dette tiltaket skal visstnok ingen andre i VVS-bransjen ha gjennomført tidligere.

Bevisst miljøsatsing
- Dette passer godt sammen med Tempe VVS Senter AS sin miljøsatsing, som har vært en viktig og bevisst del av bedriftens strategi de siste årene, sier daglig leder, Svein Asbjørnsen.

Under åpningen av den nye prøveshopen i Trondheim var det stor stas med taler, rød løper, sjampanje, kaffe og kaker.