Kjetil Skistad er ansatt som salgsrepresentant i Aust- og Vest-Agder og Rogaland syd. Kjetil er utdannet rørlegger, 41 år, bosatt i Kristiansand og har lang fartstid i bransjen. Han har tidligere arbeidet for Ifø Sanitær, Oras armatur, LK systems og Tapwell.

Andreas Larem er ansatt som salgsrepresentant i Trøndelag, Nordland, Troms og Finmark. Andreas er 41, bosatt i Trondhjem og har lang fartstid i bransjen. Han har tidligere arbeidet for Grohe, Energy Piping og Tapwell. Han vil styrke salgsapparatet i region Nord- Norge hvor TECE Norge ikke har vært representert på lang tid.

OM TECE NORGE
I 2010 ble Probata en del av det tyske konsernet TECE Group, som har 21 datterselskaper i Europa, og samarbeidspartnere i ytterligere 31 land. TECE er produsent og en av de ledende leverandørene av VVS produkter i Europa.  Vi har vært direkteleverandør av VVS produkter i Norge siden 1986. Firmaet har hovedkontoret i Ytre Enebakk, i tillegg er det avdelinger i Oslo, Stavanger, Bergen, og Stjørdal.

TECE leverer systemer for tappevann, gulvvarme og avløp: TECElogo push-in system for rør i rør og alupex, TECEflex rørsystem, TECEfloor gulvvarmesystem, TECEprofil innbygnings-sisterner, TECEdrainline dusjrenner og UNILØP avløpssystem.