Kristin Knudsen er ny salgs- og markedskoordinator i TECE, hun er 54 år og har jobbet de siste 10 årene hos Sonepar. 

-  Jeg gleder meg til å få fart på markedsføringen hos TECE. Selskapet har unike tekniske og lekre produkter som det blir moro å være med på å fremme i markedet. 

Til nå har det norske selskapet fått god hjelp av Sofia Ljunggren, Nordic Marketing Manager fra Sverige. Med ansettelsen av Knudsen satses det nå for fullt med å øke aktiviteten i Norge. 

- Det er suverent å få jobbe sammen med Ljunggren som har lang fartstid i bransjen og svært god kunnskap om produktene. Vi er i gang med å planlegge deltakelse på flere messer og aktiviteter til høsten. Spesielt vil jeg nevne at vi kommer til å ha en ekstra flott messestand på VVS-Dagene. Og det skal jobbes digitalt med blant annet nettsidene og flere brosjyrer skal komme i norske utgaver. 
- Jeg liker å jobbe i høyt tempo og ha mange baller i luften, og er det noe TECE har, så er det nettopp det. Nå er fokuset flyttet til VVS og TECE.  

Kristin begynte hos TECE 1. juni.

Frode Øien er ny salgsdirektør i TECE.
Frode Øien begynte hos TECE i vinter, og kommer senest fra bemanningsbransjen og selskapet Adecco. 

- Jeg har jobbet med bemanning i 16 år, og var med å bygge opp segmentet og avdelingen installasjon som fremskaffe personell til elektro, rør, og ventilasjonsbransjen. Det startet i Oslo, deretter i Stavanger, Bergen deretter på Romerike. TECE har flere kunder som jeg tidligere har skaffet personell til. At jeg har hatt kontakt med mange av disse bedriftene er en fordel jeg tar med meg i denne nye jobben.

Øien er utdannet tømrer og kjenner dermed også byggebransjen. 

- Jeg trives veldig godt, både med å ha jobbet som fysisk håndverker og så med bemanning. Hele tiden har jeg jobbet med mennesker og det er noe jeg liker! Hos TECE har jeg også produktansvar for en stor og unik produktportefølje, som det vil bli veldig interessant å jobbe med fremover. Vi skal bemerke oss som en viktig aktør i markedet, sier Øien.

Frode er 49 år og bor på Rælingen utenfor Lillestrøm.