Kampanjen gikk ut på å gi hele kr. 1000,- i vrakpant på gamle beredere ved kjøp av en ny. Hadde  man en gammel bereder, kunne man være med på konkurransen ”den eldste berederen”. Ved å sende inn bilde, kunne man vinne en ny bereder. 

- Vi fikk inn uttallige bilder av forskjellige beredere. Den som gikk av med seieren var en varmtvannsbereder fra CTC, lokalisert i Hærnøsandveien 20 i Kristiansund. Selv CTC klarte ikke å fastslå en eksakt alder på den, men den ble anslått til å være fra begynnelsen av 50 tallet sier daglig leder Gunnar A. Ludvigsen i Rørleggersentralen.

Markant salgsøkning
- Vi har økt salget på varmtvannsberedere med over 700% sammenlignet med samme periode i fjor. Samtidig har vi bidratt til et bedre miljø og spart samfunnet for store beløp i erstatninger. Dette føles godt og vil forhåpentligvis trigge andre bedrifter til å gjøre det samme, sier Gunnar A. Ludvigsen i en pressemelding til vvs-forum.

Satser på miljø og energibesparende produkter
Rørleggersentralen AS skal være en miljøbevisst rørleggerbedrift. De har innledet et samarbeid med miljøstiftelsen Bellona og solvarmeleverandøren Solarnor AS. Rørleggersentralen satser for fullt på vannbåren varme, fjernvarme, varmepumper og solenergivarme

 

- Vi er stolte av vårt yrke og vi bryr oss om våre kunder. Selv om vi er små i en nasjonal skala, håper vi at vårt miljøbidrag kan bidra til en ny epoke med miljøbevissthet i vår moderne tid avslutter Ludvigsen.. 


En "gammel " CTC varmtvannsbereder. Man anslår at den er fra 1950-tallet engang.