- Vi må vel kunne si at aktiviteten har snudd litt i kjølvannet av finanskrisen, sier Line Ödlund, markedskoordinator i Swegon. Hun har tidligere jobbet som selger og med markedsføring i Swegons svenske organisasjon. Nå sitter hun i Trondheim og skal støtte Swegons egne internt og koordinere markedsaktiviteter utad.

Hun mener det er en tilfeldighet at Swegon samtidig melder om flere nyansettelser. Dette henger sammen med at det innen enkelte fag er vanskelig å få tak i folk, men at Swegon nå har fått på plass medarbeidere som dekker områder som er nødvendig for å følge opp markedet.

Samtidig vil Swegon satse på to nye produktområder, nemlig boligventilasjon og kjøleprodukter.

- Innen boligventilasjon vil vi styrke oss både på salg og support, sier Lina Ödlund.

På produktområdet kjøling er Swegon også på god vei ut av startgropa, og har sikret seg en person som allerede er på på plass i organisasjonen. Han holder til i Oslo.

De som nå er på plass i Swegon er Arne Folkestadås (41). Han er ansatt som avdelingsleder og salgsansvarlig for inneklimaprodukter i Bergen. Arne Folkestadås er utdannet elektriker og har tidligere jobbet med salg av industrivarmeovner hos Thermo Byggvarme AS.

Leif Hamrebø (46) er ansatt i Swegon som salgsansvarlig for kanal- og montasjeprodukter i Bergen. Leif Hamrebø har bred erfaring innen byggebransjen og attføringsbransjen, med bla. personalledelse, salg og prosjektledelse.

Karl Johan Persson (25) er ansatt som tekniker på Swegon i Oslo med ansvar for teknisk support. Han er utdannet automasjonselektriker og jobber hovedsakelig med GOLD og CASA.

Bjørn Henrik Borsch (32) ved Swegons kontor i Bergen, har fått nye oppgaver som salgsansvarlig for aggregater.

Lina Ödlund (31) er ansatt i Swegon som markedskoordinator med plassering i Trondheim. Lina har tidligere jobbet som selger og med markedsføring i Swegons svenske organisasjonen.