Det er innen fagområdene vann og avløp (VA), bygg, tekniske installasjoner og konstruksjoner Tveiten AS vil utfylle og videreutvikle SWECO Grøner. Selskapet, som holder til i Seljord i Telemark med sine 29 ansatte, omsatte for 28 millioner kroner i 2006, og er en av de viktigste kompetansebedriftene innen sine felt i Telemark og på Agder.

Solid markedsposisjon
– Kompetansen som finnes hos Tveiten AS er med på å styrke oss ytterligere på områder hvor det er stor etterspørsel. De har en solid markedsposisjon og en imponerende portefølje som vi sammen skal videreutvikle. Vi gleder oss til å innlemme dem i SWECO Grøner familien, sier administrerende direktør Vibecke Hverven i SWECO Grøner.

Ledende rådgivermiljø
Etter overtakelsen av Tveiten har SWECO Grøner nå et av de største rådgivende ingeniørmiljøene i Telemark, med til sammen ca 60 personer jevnt fordelt på de to kontorene i Porsgrunn og Seljord. Totalt har SWECO Grøner over 600 ansatte fordelt på 16 kontorer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør.

– Vi er veldig godt fornøyd med å bli en del av det ledende rådgivende ingeniørmiljøet i Norge, og vi gjør dette med tanke på fremtiden. Vårt mål er å sikre arbeidsplassene i Seljord på både kort og lang sikt. Vi lever i et marked som stiller stadig strengere krav til både spiss- og breddekompetanse. Gjennom SWECO Grøner vil vi få tilgang til kompetanse vi i dag ikke har i egen organisasjon, sier Gunnar Bjørnson, daglig leder i Tveiten AS.