Svein Tveter er engasjert og svært kunnskapsrik på veldig mange områder. Han underviser nå som timelærer ved Sørlandets Tekniske Fagskole (nå Dahlske vgs) i varme- og kjøleprosjektering og har takket ja til forespørsel fra skolen om et år til. Dette 6 år etter at han gikk av som rektor for oppnådd pensjonsalder.

Svein har vært engasjert ved Sørlandets Tekniske Fagskole siden -75 og gitt faglig fundament til en stor del av bransjen. Det er ikke mange større firma i bransjen som ikke har en eller to som har noe av sitt faglige fundament fra hans undervisning

Sveins CV vitner om hans engasjement og dyktighet i mange sammenhenger – dette er årsaken til at han velges til æresmedlem i vår forening. Han er en tydelig representant for det vi har som formål: til enhver tid å arbeide for en samfunnsmessig fornuftig bruk av våre energiressurser, god hygiene og et utstrakt vern av det indre og ytre miljø. Dette har han vist gjennom sitt daglige arbeid, innlegg i fag tidsskrift og lokal presse og ikke minst i kraft av sin personlighet.

(Pressemelding fra NORSK VVS Energi- og Miljøteknisk Forening)