Bedriften har i dag 20 ansatte fordelt på 10 rørleggere, tre læregutter, snekker, kontoransvarlig, rørleggeransvarlig, teknisk ansvarlig og butikkpersonell.

God butikk
Svalland VVS ble medlem av Comfort-Kjeden i 2007. I april 2009 åpnet selskapet ny flott butikk i et særpreget, lett gjenkjennelig bygg. Bergensfirmaet holder til på Landås, like ved Haukeland sykehus og er en meget positiv bidragsyter til kjeden.
- Vi legger stor vekt på butikkdriften, og her finner våre kunder et godt utvalg av baderomsmøbler, sanitærporselen, kraner, dusjer, bade-/boblekar og baderomsvifter. Butikken bugner også av annet tilbehør man trenger til badet, forteller Dag Erik Svalland.

Kledelig ubeskjeden
- I tillegg har vi også et relevant utvalg rør og deler i blisterforpakning. Skulle du trenge reservedeler til et eldre toalett, dusj eller møbel, så gjør vi vårt ytterste for å fremskaffe dette. Vår lange erfaring kombinert med god fagkunnskap er din trygghet, kommer det kledelig ubeskjedent fra Svalland VVS.

Godt lokalmarked
AS Svalland VVS ble stiftet i 1990 på Landås. Dette er en stor bydel like utenfor Bergen med varierende boligmasse som høyblokker, lavblokker, små og store eneboliger. De siste årene har også nyetablerte Sedalen vokst frem, med terrasseblokker og rekkehus.
- Vi har et stort og variert hjemmemarked, og tar godt vare på våre kunder. Som medlem av Comfort-Kjeden, og med dyktige fagfolk i bedriften ser vi positivt på mulighetene fremover, forsikrer Svalland.

Skrevet av Jan Kalvik