De første månedene av 2013 har Lindab konsernet vært igjennom en omfattende prosess med å finne en verdig kandidat til stillingen som administrerende direktør og forretningsområdesjef Ventilasjon for Lindab Norge. Det har vært flere gode kandidater, men til slutt falt beslutningen på en intern nøkkelperson, nemlig salgssjef John Georg Storvik. Dette skriver selskapet i en pressemelding.

Storvik startet sin karriere i Lindab i 1997. Der gjennomførte han IT-utdanning ved siden av jobben, og fikk stilling som IT-sjef og kvalitetssjef for Lindab Norge. Etter kun kort tid ble han " headhunted " til en mer sentral rolle på konsernnivå. Storvik ble ansatt ved hovedkontoret i Sverige og ledet forretningsutviklingsprosjekter i Sverige, England, Finland og Danmark. D

De siste 2 årene har Storvik innehatt stillingen som salgssjef Ventilasjon for Lindab Norge. Da tidligere administrerende direktør og forretningsområdesjef Ventilasjon, Helge Knutsen gikk av tidlig i 2013, tiltrådte Storvik som fungerende forretningsområdesjef Ventilasjon.

Konsernledelsens tro på Storviks lederegenskaper, engasjement og handlekraft har ført Storvik helt til topps i Lindab Norges organisasjon, skriver selskapet i pressemeldingen.