Prosjektet er et av innlandets største byggeprosjekter. Studentboligene som skal brukes som deltagerlandsby under Ungdoms-OL i 2016, blir liggende rett bak Stampesletta sentralt i Lillehammer. SOPP skal bygge tre bygg med til sammen 300 hybelleiligheter, mens USBL skal bygge ett bygg med 60 hybel­leiligheter. Samlet bruttoareal blir 13.800 m2.

Miljø og energi har vært sentralt i utviklingen av prosjektet. Bygningene blir passivhus med fjernvarmetilknytning, kildesortering og sykkelparkering til samtlige hybelleiligheter. Det blir fire fellesrom, fire lagerrom, to smøreboder og ett fellesvaskeri i bygningskomplekset. Hver hybelleilighet blir på 18 m2 med oppholdsrom/soverom, gang, bad og minikjøkken.

Alle byggene får besøksstandard med heis, og HC-WC på hvert plan. Tjue prosent av hybelleilighetene (72) er tilgjengelig boenhet. Byggene skal oppføres med plasstøpte betongfundamenter, plattendekker med påstøp som etasjeskillere, plasstøpte betong skillevegger, fasadeelementer i tre og flatt tak tekket med takpapp.

Grunnarbeidene har pågått siden i sommer, og leilighetene skal stå klare til bruk til skolestart høsten 2015.