Vulkan er et utviklingsområde på Grünerløkka i Oslo som skal romme både boliger, næringsliv og kultur. Vulkan prosjektet er utformet som en samarbeidsentreprise og arbeidet vil omfatte bygging av kulturbygg (scene), hotell, næringslokaler og boliger på totalt 17.000 kvadratmeter.

260 mill.
Prosjektet vil være basert på en samarbeidsavtale og ha en verdi på 260 millioner kroner eks. mva. Planlagt oppstart er september 2009 og ferdigstillelse er mai/juni 2011.
- Vi ser frem til å benytte vår kompetanse både fra bygging av boliger, næringslivsbygg og kulturhus i tett og spennende samarbeid med en kunde vi har gode erfaringer med, sier Pål Egil Rønn, konsernsjef i AF Gruppen (bildet).

- Milepæl
- Oppstart av prosjektet i Søndre Kvartal er en milepæl for alle oss som brenner for Vulkan, og dette vil bidra til å løfte hele området. Kvartalet som blant annet rommer konsepthotell for Scandic, multifunksjonsscene for Fabrikken og spennende boliger vil være en viktig brikke for å etablere Vulkan som et av de mest spennende bymiljøene i Oslo. Vi er veldig tilfreds med å ha inngått samarbeid med AF og er overbevist om at vi sammen skal gjøre dette til et vellykket prosjekt, sier Mats A. Kjellberg, administrerende direktør i Vulkan Eiendom.

Kilde: Estatemedia