- Bryn har gjort en flott jobb. Her har alt gått etter planen, fastslår hotelldirektør, Andre Schreiner overfor vvs-forum.no.
Prosjektleder hos Bryn Ventilasjon AS, Ole Kristian Flan bekrefter overfor vvs-forum. no at jobben på Quality i Sarpsborg har gått som forventet. Flan sier:
- Leveransen og installasjonen har fulgt tidsplanen og vi er tilfreds med det som er utført. Vi har ikke møtt noen store overraskelser underveis.

Jobben som er utført på hotellet i Sarpsborg har omfattet ventilasjon i hotellrom, konferanseavdeling, spa og storkjøkken. Totalt dreier det seg 120 m3/h luft.

- Vi har hatt tre personer i sving i hele anleggsperioden og så har vi vært fem på jobb nå på slutten. Det har i perioder vært mye å gjøre, forteller prosjektleder Flan.

Quality Hotel & Resort i Sarpsborg har bygd på 7. 500 kvadratmeter, som inkluderer flere nye hotellrom, ny konferansesal og en stor aktivitetsdel. Aktivitetssenteret kalles Superland, der du blant annet kan benytte deg av klatreveggen, gå på skøyter, spille minigolf og mye annet.
Utvidelsen koster eierne, med Arthur Buchardt i spissen, hele 160 millioner kroner. Hotellet åpnet i april 2000 og har helt siden starten vært en stor suksess.