Dette er en 20 prosent økning fra messen som ble arrangert for to år siden, så vi snakker om ganske sterke tall for en messe som varer i fem dager. De gir gode forhåpninger foran messen om to år. Forberedelsene er allerede i gang.
Årets messe på Lillestrøm samlet 470 utstillere. 100 av utstillerne kom utenfor landets grenser. Det antas at den totale omsetningen knyttet til ”Bygg Reis Deg” er på vel 200 millioner kroner.

I tillegg til å være en åpen fagmesse, hvor det tradisjonelle utstillerkonseptet står sterkt, så er det vektlagt i stor grad p tilby konferanser og seminarer. Det er avholdt 70 slike i løpet av disse fem dagene med i underkant av 5 000 deltakere, så det er hevet over enhver tvil at ”Bygg Reis Deg” er en viktig møtearena for byggenæringens folk. Eneste lille skår i gleden for arrangørene var at det var få deltakere fra det rådgivende ingeniørmiljøet. Entreprenørene var imidlertid sterkt representert.

For publikum kunne det kanskje ha vært enda flere utstillere som hadde rettet seg mot forbrukermarkedet. Det var svært mange av standplassene som hadde fokus på næringslivet og industrien. VVS markerte seg godt og var godt representert med mange fine stands, hvor et var mulig å se på de siste produktnyhetene i markedet. Det samme gjaldt kampanjen www.skikkeligrørlegger.no , som hadde stort areal til disposisjon og mange besøkende.

16. 20. oktober i 2013 er avsatt til neste ”Bygg Reis Deg”.