- Vi har ca. 25 påmeldte til nå, men det er plass til flere siden vi kan ta i mot 70 personer totalt. Vi hadde en lignende kursserie i Agder i fjor og det var veldig vellykket. Deltakerne ga uttrykk for at kombinasjonen av faglig påfyll og utveksling av erfaringer fra andre kommuner var nyttig og motiverende, opplyser seminaransvarlig, Margrethe Foss i Multiconsult til www. vvs-forum.no.

Kommuner på Østlandet
Arrangørene har valgt å legge seminarene til etter at kommunevalget er unnagjort. Det er en bevisst strategi å gjøre det slik siden mange eiendomssjefer/prosjektsjefer- og ledere samt andre kan få nye politisk ledelse etter valget.

- Mange må tilpasse virksomheten etter valget, påpeker Margrethe Foss i Multiconsult.
Det er kommuner på Østlandet som denne gang er invitert til å delta på seminarene, som er kostnadsfrie siden KoBE står for finansieringen. Det legges opp til uformelle og for så vidt uforpliktende samlinger, som til en viss grad skreddersys etter deltagernes interesser og behov.

Påmeldingsfristen
Professor Svein Bjørberg, dr. ing. Anne Kathrine Larsen og energirådgiver Erling Weyerdahl er fagansvarlig for seminarene. Multiconsult har et bredt fagmiljø innen eiendomsledelse og står følgelig godt rustet til å gjennomføre seminarene.

Påmeldingsfristen for seminarene er satt til 18. september og det førte seminaret avvikles onsdag 19. oktober. Det neste går av stabelen onsdag 9. november, mens det siste seminaret arrangeres onsdag 23. november. Det er forskjellige temaer som skal drøftes på de tre seminarene. Påmelding kan skje her