Termoteknikk er en relativ ny avdeling hos Bosch i Norge. Rundt i Europa har det i lengre tid vært en klar satsing på hele produktspekteret innen termoteknikk. Etter at Bosch overtok Buderus for en tid tilbake, har man i dag et tilnærmet komplett spekter av varmetekniske produkter fra enebolig og opp til større industrianlegg.

Buderus støpejernskjeler og de større kondenserende gasskjelene som er velkjente produkter i Norge, markedsføres og selges nå av Bosch Termoteknikk.

- Siden Bosch nå har startet egen termoteknisk avdeling vil hele programmet for denne divisjonen etter hvert komme på det norske marked sier daglig leder Kjetil Gøystdal. -Vi har i dag et omfattende program av solfangere, i flere varianter og kvaliteter, komplett med beredertanker og reguleringsutstyr som er tilpasset solaranlegget. Mulighetene er mange for rent solaranlegg for forbruksvann og eventuelt for kombinasjon av forbruksvann og oppvarming. Tallenes tale er i grunnen klar – tilført solenergi er større i Sør-Norge enn det mange tenker seg, og en kan få et betydelig ”gratis” energitilskudd

- Utover høsten vil vi lansere flere ny produkter, blant annet kondenserende vegg hengte gasskjeler. I tillegg har vi varmepumper i alle utførelser, luft/vann og væske/vann. Hver dag tas det ut 14 nye verdenspatenter. Miljø og utslipp betyr mye for oss, derfor er det viktig med forskning og utvikling av alle produkter, vi vil alltid levere topp moderne produkter avslutter Kjetil Gøystdal.