Avdelingen kan nå også gi sine leverandører en helt annen arena å fronte sine produkter på. Da VVS-forum var innom BD Strømmen sist uke, hadde de besøk av Waterguard som nå kjører en stor kampanje med fokus på vannlekkasjesikring hos BD landet rundt.

Ruud påpeker ovenfor VVS-forum at de ønsker å være en serviceinnstilt butikk, og at de setter høye krav til seg selv i forhold til å kunne tilby sine kunder riktig produktkunnskap. Derfor tar de varmt i mot leverandører som ønsker å bruke deres arena til å videreformidle kunnskap.
- Vi skal kunne litt om alle produkter i butikken, og det er ikke få varer vi skal kunne noe om. Derfor er det viktig at vi benytter muligheten til å oppdatere oss når vi har leverandørene på plass. Det gjør oss tryggere i vår kommunikasjon med rørleggerne, sier Ruud.
- I dag har vi besøk av Waterguard. Nå er det stort fokus på vannskadesikring, og vi ser av trafikken på standen deres, at dette er rørleggerne opptatt av. Da føler vi også at vi tilfører kundene noe. Som bonus for vi ansatte i butikken en god oppdatering på produktene.

Tom-Ronny Ruud jobber halvannen dag ute hos kundene per uke. Han besøker alle rørleggerbedriftene i Lørenskog/Strømmen distriktet.
- Det er stor byggeaktivitet i regionen, så det er viktig å være ute hos kundene å høre om behov og innspill de måtte ha. Samtidig får vi ut vårt budskap om kampanjer, og nye produkter som vi har i butikken. Dette er en jobb jeg stortrives i, og vi har et veldig trivelig miljø her på Strømmen, både kunder og oss ansatte mellom, sier en entusiastisk Ruud som egentlig hører under avdelingen til BD på Bryn.