Sulzer avd. Sandvika søker VVS selger

  0

  Nettside Sulzer Pumps Wastewater Norway AS

  Sulzer er en av verdens største leverandører av pumper, pumpestasjoner, omrøree og tilhørende utstyr. Sulzer Pumps Wastewater Norway AS har hovedkontor i Sandvika og avdelinger i Fredrikstad, Kristiansand, Stavanger og Trondheim. Kjente Sulzer varemerker er Ahlstar, ABS og Scaba. Våre produkter og servicetjenester kjennetegnes av høy kvalitet og innovasjon.

  Vi søker etter en aktiv og utadvent VVS selger til vårt kontor i Sandvika. Som selger vil du drive med salg, tilbudskrivning, prosjektoppfølging  av pumper, pumpestasjoner og tilhørende utstyr, hovedsaklig til vann og avløp. Hovedfokus vil være VVS markedet. Arbeidsområde vil hovedsaklig være Oslo og nordover mot Lillehammer. Det forventes mye reisevirksomhet og oppsøkende salgsaktiviteter mot nye og eksisterende kunder.

  Våre eiere setter høye krav til sikkerhet og det er viktig at du er ansvarsfull, nøyaktig og serviceinnstilt. Noe overtid må påregnes i forbindelse med kurs, og arrangementer osv.

  Avdelingen er i sterk vekst og består pr i dag av 23 ansatte fordelt på salg, service og administrasjon.

  Kvinner oppfordres til å søke

  Om arbeidsgiveren
  Sulzer tilbyr et godt miljø med høy yrkesstolthet og faglig tyngde. Gode arbeidsforhold med vekt på sikkerhet, opplæring og kvalitet. Opplæring vil skje i norge og utlandet.

  Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons og forsikringsordninger. Firmabilordning eller km godtgjørelse etter avtale.

  Adresse:Industriveien 42-44, 1337 Sandvika

  Søknadsfrist:01.04.2019

  Spørsmål om stillingen
  Paal Andersen
  Salgsleder VVS
  Telefon 67 55 47 00
  E-post: [email protected]

  For å søke på denne jobben send dine opplysninger til paal.andersen@sulzer.com