Salgsansvarlig boligventilasjon – Systemair AS

  0
  • Heltid
  • Bergen

  Nettside Systemair AS

  Systemair AS er en av de største ventilasjonsleverandørene på det norske markedet, med 130 ansatte, omsetning på ca. 600 mill. og solid økonomi. Vi tilhører det svenske Systemair-konsernet, med virksomhet i 50 land, ca. 5200 ansatte og en omsetning på ca. 6,7 mrd. NOK. Konsernet har moderne fabrikker i Sverige, Danmark, Litauen, Tyskland, Slovakia, Slovenia, Spania, Canada, USA, Malaysia og India. I Norge har vi fabrikk for produksjon av ventilasjonsaggregater på Eidsvoll, salgskontorer i Sandnes, Bergen, Oslo og Trondheim samt varelager på Eidsvoll og i Sandnes.

  Vi søker en utadvendt person med kjennskap til boligbransjen, gjerne med VVS- eller byggteknisk bakgrunn.

  Systemair er en toneangivende aktør innen boligventilasjon i Norge. Vi utvikler, produserer, prosjekterer og leverer komplette Villavent systemløsninger, som gir god luftkvalitet og reduserer energibruken i boliger.

  Som salgsansvarlig for boligventilasjon får du egen kundeportefølje. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, samt erfaring med kursing og kontraktsforhandling, er en fordel.

  Vi kan tilby en utfordrende stilling med konkurransedyktig lønn, bilordning og gode pensjons- og forsikringsordninger. Opplæring vil bli gitt, både i Norge og i utlandet.

  Vi er inne i en ekspansiv og spennende utvikling. Vil du være med i Systemair-teamet?

  Kontaktperson: Regionsjef Frank Leknes, mob.: 957 90 348

  Søknadsfrist: Snarest

  For å søke på denne jobben send dine opplysninger til frank.leknes@systemair.no