Ebm-papst søker Teknisk selger / Salgsingeniør

  0
  • Heltid
  • Oslo

  Nettside ebm-papst

  ebm-papst er et verdensledende selskap innen utvikling, produksjon og salg av energieffektive vifter. Spisskompetanse på avansert motorteknologi, elektronikk og aerodynamikk ligger til grunn for vårt fremgangsrike sortiment. Våre kunder finnes eksempelvis i ventilasjon, kjøling, varme, telekommunikasjon, elektronikkindustri, automasjon og transportindustri. Vi forsøker alltid å finne den optimale løsningen på kundens forespørsel. Ofte innebærer det at vi utvikler, produserer og leverer en vifte som er tilpasset spesielt for vår kunde. Vår ambisjon er alltid å ha nært og langsiktig samarbeide med kunden. Vårt morsselskap har tilhold i Mulfingen i Tyskland. I Norge har vi hovedkontor og lager i Oslo, samt et lokalt salgskontor i Trondheim. Totalt har ebm-papst ca 13 000 ansatte i 57 land og omsetter ca 2,1 milliarder euro. I Norge er vi 8 medarbeidere og har en omsetning på ca 50 millioner kroner.

  En av ebm-papst sine salgsingeniører går om et år av med pensjon, og salgsteamet trenger et nytt tilskudd!

  ebm-papst har vært etablert i Norge siden 1979 og har en stabil og lønnsom virksomhet. 2018 ble deres beste år noensinne, og de ser fortsatt stort potensial for videre vekst. Med verdensledende kompetanse, produkter og løsninger kan ebm-papst tilby en bredde og kvalitet som få andre kan i det norske markedet. Nå er tiden moden for å utnytte det fulle potensialet som finnes.

  Som Teknisk Selger / Salgsingeniør er ditt hovedansvar salg av vifter med særlig vekt på kundeoppfølging og innsalg til eksisterende og nye kunder. ebm-papst har mer enn 1 200 kunder, og innsalg kan variere fra enkle bestillinger til komplekse løsningsforespørsler. Du får ansvar for alle salgsprosessens deler: identifisere nye forretningsmuligheter, gjennomføre kundemøter, innsalg, tilbud, ordrehåndtering og oppfølging. I tillegg vil du bli en viktig bidragsyter når ebm-papst skal utvikle nye salgskanaler og bli relevant i flere kundesegmenter. Om du vil tenke utenfor boksen, se nye muligheter og ta initiativ for å finne et større potensial for ebm-papst: da er dette jobben for deg!

  Vi tror den rette kandidaten har minst 5 års erfaring med relevante tekniske produkter eller løsninger, og minimum 3 år i en salgsrolle. Du har god kompetanse innen tekniske fag, opparbeidet gjennom høyere utdannelse og/eller solid erfaring. Du kan like gjerne komme fra andre industrier enn ventilasjon og vifter. Det er viktigere at du har teknisk kompetanse og kan tilføre nye idéer og perspektiver til et allerede svært faglig dyktig salgsteam.

  I ebm-papst Norge får du jobbe med verdensledende produkter av høy kvalitet. Du får jobbe med en bredde av vifter og elektrisk motorteknologi som knapt noen andre virksomheter kan tilby. Både globalt og i Norge står selskapet sterkt, med 2018 som det beste i historien for ebm-papst Norge. Du blir del av et faglig sterkt team på 9 personer som trives på jobb sammen. De fleste av kollegaene har vært der i mange år, noe som vitner om deres positive arbeidsmiljø.

  Ikke minst er dette en mulighet for deg som vil bidra med nye idéer og påvirke veien videre for ebm-papst i Norge. Med deg, den nye tekniske selgeren, ønsker ebm-papst å utvikle nye salgskanaler og etablere seg i flere marked i Norge.

  Mercuri Urval mottar gjerne spørsmål rundt stillingen som kan danne grunnlag for en uforpliktende dialog. Ta gjerne kontakt med Per Erik Henriksen, tlf. 97 55 90 38 eller Richard Tidemann Havdahl, tlf. 97 55 90 94. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad  snarest. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

  Søknadsfrist: Snarest

  Adresse: NORDÅSVEIEN 5, 1251 Oslo

   

  To apply for this job please visit www.mercuriurval.com.