På salgsmøtet, som var arrangert av OBOS, strømmet det på med folk med håp om å kjøpe en bolig sentralt og sjønært.

- Vi er kjempefornøyde med den responsen Hagebyen har fått. Det er tydelig at rekkehus og moderne familieleiligheter er noe folk vil ha, og vi har nok truffet markedet veldig godt med dette prosjektet, sier Arne Giske, konserndirektør for Veidekke Eiendom.

Hagebyen er et samarbeidsprosjekt mellom Veidekke og Fornebu Utvikling.

Flere sjanser Hagebyen blir et svært familievennlig prosjekt der det legges vekt på grønne lunger og lekeplasser for de små. Leiligheter på bakkeplan får egne private hager. Rett i nærheten ligger Storøya grendesenter med både skole, idrettsplass og barnehage. En kort spasertur unna ligger parkanlegget Nansenparken med Sentraldammen som naturlig midtpunkt, der det også er anlagt en festplass.

Blant dem som kom på salgsmøtet var det tydelig at interessen for Fornebulandet og Hagebyen var stor.

- Alle rekkehusene gikk med en gang, og det ble også solgt rekkehusleiligheter og andre leiligheter. Mange er interessert i andre faser av Hagebyen, og det kommer flere sjanser siden det er foreløpig lagt opp til 7 salgstrinn i prosjektet som er estimert ferdig bygget tredje kvartal 2015, opplyser boligdirektør Jørgen Stavrum i Fornebu Utvikling.

Hagebyen får boliger for folk flest. Her bygges rekkehus på rundt 134 kvm over 3 plan og med stor takterrasse. Det skal også selges rekkehusleiligheter og toppleiligheter over to plan på 91 - 105 kvm og leiligheter fra 47 til 115 kvm.