Den nye Smartboxen er produsert i Sverige, men utviklet etter strenge norske kravspesifikasjoner.

- Monteringsvennligheten ved denne nye Smartboxen er en stor fordel kontra andre veggbokser. Inkludert hvor sikker denne løsningen nå blir, føler vi at vi har et svært godt produkt å tilby rørleggeren. Nå har vi et komplett Pushfit sortiment i vår produktrange, sier produktsjef Hugo Aasberg. 

- Dette har vært et norsk utviklingsprosjekt. Kravspesifikasjonene har vi stått for. Svenskene har fått øynene opp for denne løsningen, og vi merker interesse spesielt i Vest- Sverige og ned til Skåne for denne ”norske veggboksen” . Derfor følger vår moderbedrift i Sverige lanseringen av den nye Smartboxen med stor interesse, sier salgssjef Lars Petter Olsen.

Tett samarbeid med rørleggerne
Olsen poengterer at sluttproduktet er en konsekvens av et fantastisk godt samarbeid mellom LK Systems egne ansatte, og mange dyktige rørleggere rundt om i landet.
- Vi har syv selgere som alle har vært rørleggere tidligere. Den erfaringen de har med seg ut på veien er gull verdt for oss. Gjennom en tett dialog med rørleggerfirmaer, hvor kunnskap og meningsutveksling står sentralt, klarer vi å utvikle nye forbedrede produkter som rørleggerne selv opplever som bedre. Da bidrar vi til å gjøre rørleggerjobben enklere og bedre ute i hus og bygg, påpeker Olsen.

Øker måned for måned
LK System merker en sterk vekst på sine tappevannsystemer. Spesielt etter TG godkjenningen i fjor har salget skutt i været. Selskapet har doblet omsetningen i år kontra samme periode i fjor.
- Salget av våre tappevannssystemer har hatt en svært hyggelig utvikling etter at vi fikk teknisk godkjenning av Sintef i fjor. I tillegg selger vi mer og mer av gulvvarme. Veksten på gulvarme er det vesentlig nye kunder som står for, mens de kundene som har kjøpt enkelt produkter av oss tidligere har begynt å kjøpe andre produkter, og flere begynner å bli totalkunder av oss, sier Aasberg.

Universale løsninger gir fordeler
- Det unike med våre Universal PE-X rør er at rørsystemet kan benyttes til mange forskjellige oppgaver. Det funker like godt til gulvvarme/radiatorer som til tappevann og kjøling. Vi kjører samme koblingsteknikk på Universal og tappevann, og således kan man bruke samme pressverktøy på både tilførsel og montering, sier Aasberg.
- Med våre løsninger kan man for eksempel komme inn i sjakten med et PE-X rør, og kobles videre derfra uten overganger overhode.

- Nå ligger ordrene og venter før klarsignalet går på den nye boxen. Hos oss er rørleggeren i fokus, og LK har som mål å gjøre hverdagen enklere for brukeren. Vi har stort fokus på kompetanse, og tror at vi nå kan slå oss litt på brystet å si at produktutvikling og kompetanse, sammen med dyktige medarbeidere, er en svært viktig faktor for å lykkes, poengterer salgssjef Lars Petter Olsen i LK Systems avslutningsvis til VVSforum.