Gipsgiganten ruller snart ut storsatsing på våtromsfolie og membran.
-Sammen med Aquapanel Indoor mener vi at vi har det beste utgangspunktet for et tett og godt bad. Aquapanelen er en sementbasert plate som er helt uorganisk, brannsikker og i tillegg slagfast.

-Vi mener vi har funnet oppskriften på det optimale våtrommet, sier produktsjef for våtrom og byggkjemi i Norgips, Martine Kartnes.

Saken fortsetter under bildet:

Produktsjef for våtrom og byggkjemi i Norgips, Martine Kartnes.[/caption]

Norgips skal vise fram nyheten under Våtromsdagene som arrangeres i regi av Fagrådet for våtrom på Soria Moria Hotell i Oslo torsdag og fredag denne uken.

Norgips har lenge hatt Aquapanel Indoor i sortimentet, men nå sper de altså på med et flunkende nytt membransystem og våtromsfolie. Sammen med Aquapanel Indoor danner disse tre elementene Norgips sitt nye våtromssystem – som blir tilgjengelig på markedet i løpet av høsthalvåret.

Norgips sitt foliesystem er en våtromsfolie som skal limes til underlaget med et 2-komponent lim. Limet brukes også til å forsegle skjøter og mansjetter. - Tilpasning er også enkel og du har garantert rett dampmotstand over vegg og på gulvflaten. Dette systemet vil inneha en ETA-godkjenning, forteller Kartnes.
– Smøresystemet vil ha teknisk godkjenning fra SINTEF Byggforsk. Det er et veldig enkelt system med få komponenter og med kort tørketid.

– Dette systemet er tilsvarende det håndverkene kjenner til fra tidligere. I tillegg vil vi levere både avrettingsmasse, flislim, fugemasse og silikon. Vi er snart en komplett leverandør av våtrom, smiler produktsjefen.