Det nye Raindance Rainfall lift dusjpanelet er kun 60 millimeter i dybden, og er dermed et av de flateste dusjpanelene på markedet. Takket være den reduserte, lette utformingen og muligheten for montering i et hjørne, er det også mulighet for en komfortabel bevegelsesfrihet på selv små bad.

Det hvite dusjpanelet med kromfargede kanter går over i hodedusjet med to stråletyper. Med et grep nederst på panelet kan Raindance Rainfall Lift trinnløst skyves ned eller opp med inntil 200 millimeter. Med dette kan vannfallstrålen rettes mot de ønskede deler av kroppen. Betjeningsenheten flytter seg også, da den er integrert i dusjpanelet, så barn eller personer i ulike høyder kan få den optimale avstand til hodedusjen og armaturene. .

Den nye hodedusjen med to stråletyper, Raindance Rainfall 180/ 200, kan kombineres med mange forskjellige stilarter på grunn av sitt flate og enkle design. En omfattende, luftig og voluminøs RainAir-dusjregn kommer ut av den store stålskiven i den fremste delen av dusjen. Den store avstanden til veggen garanterer dermed tilstrekkelig med bevegelsesfrihet til å kunne nyte strålen fullt ut, opplyser dusjprodusenten i sin pressemelding.