- Med dette verktøyet kan rørleggeren få gjennomført jobben raskt og effektivt, påpeker Catherine Tynes Kjellbergh, som er ESBE ABs salgsrepresentant i Norge til vvs-forum.no.

”ESBE Hydronic Selection” er en software som kan lastes ned gratis fra hjemmesiden til selskapet – www.esbe.eu – fra 1. september.

- Det dreier seg om et intelligent og enkelt verktøy som hjelper til med å velge riktig produkt i riktig dimensjon for riktig applikasjon, sier Tynes Kjellbergh.

Utviklingen av denne programvaren har tatt et års tid og det er utført av en prosjektgruppe bestående av en rekke kompetente personer fra ESBE og Kungliga tekniske høgskolen. Resultatet ble altså en sofistikert soft ware, et overlegent verktøy for installatører av alle slag og for konsulenter når de skal velge og dimensjonere ventiler og andre reguleringer for ulike applikasjoner.

Programvaren vil bli lansert på ti språk.
ESBEs fabrikk og hovedkontor ligger i Reftele i Småland. Det er 200 ansatte i selskapet som omsetter for 400 MSEK. ESBEs er representert i 20 forskjellige land og er i sin nisje markedsledende.