- Dette er et viktig ledd i vår satsning om å være rørleggerens førstevalg. Videre sier Tommy at han ser frem mot 2 uker på reisefot i den nordlige delen av Norge for å møte engasjerte studenter og lærlinger. - Jeg deler opp kurset i to, vi starter med en teoretisk del, for så å gå over på den praktiske, der kursdeltakerne får mulighet til å fysisk kjenne og skru på våre sluk. For Purus er det viktig å heve kompetansen blant fremtidens rørleggere. Derfor er dette et veldig viktig satsningsområde.

- Det er gøy å se at det er så mange lærevillige mennesker der ute. Jeg er overbevist om at bad og våtrom i fremtiden er i trygge hender, forsikrer Tommy avslutningsvis.

Eget Akademi
Purus Academy heter konseptet Purus har utviklet. Formålet er kompetanseheving, det å lære fremtidens rørleggere om riktig montering av sluk og designsluk. Undervisningskonseptet er noe Purus etablerte for å hjelpe rørleggerstudenter med både det teoretiske og praktiske. Skolene og opplæringskontorene mottar også en skolepakke med produkter.
- Jeg vet det er mye gammelt der ute, og det er viktig at studentene og lærlingene får se produkter de faktisk kommer til å møte når de skal ut å skru, legger Tommy til.

Reiserute:
Onsdag 23/9 Stangnes VGS Harstad
Torsdag 24/9 Hadsel VGS Lofoten
Fredag 25/9  Kundebesøk Lofoten

Mandag 28/9 Bodø VGS
Tirsdag 29/9  Polarsirkelen VGS Mo i Rana (2 kurs)
Onsdag 30/9  Comfort Mosjøen (2 kurs)
Torsdag 31/9  Verdal VGS