Assemblin i Østfold har lagt bak seg et veldig bra 2016. Avdelingene har passert 200 millioner i omsetning i fjor og vokser innenfor alle virksomhetsområdene. Nå skjer det også endringer i ledelsen.

Assemblin har ansatt Gunnar Alvin som ny avdelingssjef for prosjektavdelingen i Sarpsborg og Østfold. Han tar over etter Anders Thime som slutter 1.juni og begynner som daglig leder hos Rørcompagniet. Thomas Nilsen som har vært avdelingssjef for service ved Sarpsborg- og Mossekontoret i mange år, har nå også blitt avdelingssjef for industriavdelingen.

Thomas Nilsen forteller at avdelingen i Østfold har vært inne i en meget positiv utvikling de siste 3-4 årene. Med mange store prosjekter og en formidabel økning på service, er man optimistiske med tanke på 2017.
- Vi har passert 200 millioner i omsetning i Østfold, og vi vokser fortsatt. Service har tatt seg veldig opp, fra 17 millioner i 2013 til 50 millioner i 2016. Det kommer av flere forhold. Assemblin har vært flinke til å markedsføre seg, og vårt navnskifte har blitt betraktelig bedre markedsført nå en da vi skiftet navn fra NVS til Imtech. Nå syns vi landskapet, og jeg veldig fornøyd med hvordan vi fremstår i dag. Blant annet bilene er flotte og lett gjenkjennelig der ute.

VVS-bransjen er kjent
Gunnar Alvin kommer fra stillingen som driftsleder ved NRK drift og eiendom på Marienlyst.
Han kjenner godt VVS-bransjen fra tidligere. Alvin startet i sin tid Storm VVS i Moss i 2002, og jobbet der frem til 2011. Han begynte i NRK i september 2013.
- Jeg bor i Rygge, hvor jeg har bodd de siste 20 årene. Men jeg er født og oppvokst i Oslo. Nå er jeg tilbake i Østfold jobbmessig også. Det som er litt morsomt, er at mange av mine tidligere kollegaer i Storm VVS jobber i Assemblin i dag, sier Alvin.

Alvin begynte hos Assemblin 1. februar, og tar formelt over jobben som avdelingssjef 1.april.

- Det er mye å sette seg inn i, så det er bra man får en liten innkjøring før man tar helt over. Jeg gleder meg, og det blir en spennende oppgave å ta over en veldrevet prosjekteringsbedrift. Nå går dagene med til å gjøre seg kjent med organisasjonen, ut å besøke medarbeiderne på de ulike byggeplassene. Vi holder på med mange spennende prosjekter for tiden som blant heltreboliger på Kringsjå, Ulverud helsebygg, og Kripos i Oslo. Jeg har jobbet med drift i mange år, og er veldig fasinert av tekniske rom, og på Ulevrud er det et teknisk rom man blir helt våt i øyne av å komme inn i, det er moro å se hva orden flinke medarbeidere designer gode og oversiktlige løsninger, sier Alvin.

Nilsen og Alvin påpeker at de jakter på nye oppdrag, for etter at det nye sykehuset på Kalnes ble ferdig, forsvant det plutselig mye jobb.

- Men det er ting på gang i Østfold, og vi har flere jobber på gang i Fredrikstad og Moss. Mye spennende på gang i Moss, og går mye av det i boks, kan det bli mye å regne på etter hvert, sier de to engasjerte lederne ved Assemblins avdeling i Østfold.