Den tekniske godkjenningen bekrefter at produktet er velegnet til montering i alle typer konstruksjoner, både lette trekonstruksjoner og tyngre konstruksjoner av betong.

Unidrain er dessuten registrert hos Fagrådet for våtrom, som har en ordning for registrering av produkter til bruk i våtrom. Unidrains produkter er funnet gode nok til å tåle dagens røffe våtromsbruk.

Da Unidrain kom på markedet i 2003, ble det vanlig å plassere avløpet mot veggen. 100 000 installasjoner i Norden bekrefter at Unidrains enkle konsept med få deler og veggflenser har gjort avløpssystemet til det foretrukne valget i dagens  bygg – både i nye og gamle hus av tre, betong og tegl.

Bak Unidrain-avløpet ligger en rekke tester og godkjenninger, blant annet EN-1253, som er den felleseuropeiske normen for gulvavløp, og nå også den tekniske godkjenningen fra norske SINTEF Byggforsk samt registreringen hos Fagrådet for våtrom.

Dermed kan alt snakk om hvorvidt Unidrains unike konstruksjon er godkjent, forstumme. I stedet kan entreprenøren og installatøren konsentrere seg om å tilføre dagens bygg de optimale løsningene for fremtidens bad, nemlig Unidrains gulvavløp plassert mot veggen.

Det er blant annet lagt inn avløpsrenner fra Unidrain på Persbråten Skole i Oslo, i leilighetene i boligkomplekset Myren i Oslo og i den nye svømmehallen i Mandal kommune.


Les mer på www.unidrain.no