Modellsamhandlingsløsningen QuadriDCM kombinert med prosjekteringsverktøyene i NovapointDCM introduserte en grensesprengende og mye mer effektiv måte å jobbe på, da Vianova lanserte den i fjor. BIM for infrastruktur-løsningen gir bedre samhandling, bedre kvalitet og store besparelser under planprosess og bygging, så vel som forvaltning av veg- og baneprosjekter.

Nå tar Vianova Systems steget videre og gjør QuadriDCM tilgjengelig som en storskala, driftssikker skytjeneste til små og store kunder verden over, ved hjelp av EVRYs tekniske skyplattform og driftstjenester.

– Våre kunder, som både er samferdselsetater og ledende utbyggere, entreprenører og konsulentselskaper i mange land, er helt avhengig av stabile, effektive og fleksible it-løsninger for å lykkes i sitt arbeide, sier Idar Kirkhorn, adm. dir. i Vianova Systems AS. – Det sikres de nå definitivt gjennom vår avtale med EVRY.

– I tillegg får kundene en svært kostnadseffektiv BIM-løsning, noe ikke minst våre små kunder også kan nyte godt av.

– Vianova er eksperter på fagløsninger. Vi ønsker å ha hundre prosent fokus på dette, ikke it-drift. EVRY er eksperten på it-tekniske løsninger og kan garantere driftssikkerhet, backup og 24x7 oppetid. En perfekt kombinasjon, sier Kirkhorn.

Med sine rundt 10.000 ansatte er EVRY en ledende internasjonal leverandør av it-løsninger og skytjenester. EVRY kombinerer høy bransje- og teknologikompetanse med lokale leveransemodeller og internasjonal slagkraft.

– Avtalen med EVRY gjør at vi nå får tilgang til en stor og fleksibel serverpark som alle våre mange kunder kan nyte godt av. EVRYs ekspertise på optimalisering av it-løsninger gjør også at vi kan skalere etter behov og til enhver tid tilby den beste løsningen for våre kunder, sier Idar Kirkhorn.