Hun mener det helt klart vil være lettere å drive tilsyn i etterkant av kurset.

Miljørettet helsevern i Mossedistriktet, som omfatter områdene Moss, Rygge, Råde, Vestby og Våler, arrangerte 28.april kurs innen legionellakontroll i Moss. Interessen rundt temaet var stort og det var over 30 fremmøtte på kurset.

I samarbeid med NorKjemi, som er ledende innen legionellakontroll i Norge, ble deltakerne gitt en innføring i veilederen fra Nasjonalt folkehelseinstitutt med fordypning i dusjanlegg gjennom praktiske eksempler. I tillegg ble det gjennomført en flervalgseksamen med utdeling av kursbevis.

Service – og kompetansefirma
-Vi er veldig fornøyd med hvordan kurset ble gjennomført og NorKjemi var et naturlig valg på bakgrunn av deres kompetanse på området. De er vant til å holde kurs innen legionellakontroll og har mye erfaring med gode skussmål, legger Angeloff til.

- Vi synes dette var et flott initiativ og stiller med glede opp i en slik sammenheng forteller foredragsholder i Norkjemi Anders Bekkelund. - Miljørettet helsevern i dette distriktet viser at de tar Legionella på alvor og at de har skjønt viktigheten med å forebygge legionellasmitte, legger han til.


Full konsentrasjon før alle deltakerne fikk kursbevis etter bestått flervalgseksamen.