- Dette er et utrolig spennende prosjekt midt i et at Oslos viktigste utviklingsområder. Boligene kommer til å ligge vegg-i-vegg med Vålerengas, breddeidrettens og hele Oslos nye storstue på Valle Hovin. Beliggenheten er fantastisk og alle boligene får kort vei til byen og gangavstand til både T-bane og buss. Vi kommer til å bygge leiligheter i alle størrelser, men prioritere små boliger til førstegangsetablerere. 

Tomten er en del av tomteavtalen mellom Oslo kommune og Vålerenga Fotball. Selvaag Bolig har kjøpt boligdelen av tomten for 220 millioner kroner. Gjennomføringen av hele prosjektet avhenger av at overvåkningsorganet ESA godkjenner kommunens tomteavtale til Vålerenga. 

Den 13,2 mål store tomten er regulert til bolig og vil gi rom for inntil 400 boliger. Boligene vil fordeles over fire bygg på mellom tre og ti etasjer. 

I løpet av de siste månedene har Selvaag Bolig kjøpt tomter i Oslo-området som til sammen vil gi om lag 900 boliger. Tomtekjøpet på Valle Hovin er allerede blitt nevnt i Selvaag Boligs rapport for fjerde kvartal 2014 som "tomt sentralt i Oslo".