Geberit lanserte før sommeren den nye innbygningssisternen og har allerede merket stor begeistring fra både forbruker og installatører. Geberit DuoFresh sikrer frisk luft rundt toalettet. En diskré knapp på betjeningsplaten aktiverer luktutsugingssystemet, som renser luften ved hjelp av et aktivt kullfilter. Ubehagelig lukt suges direkte ut fra toalettskålen, renses og slippes deretter ut igjen via betjeningsplaten.

Saken fortsetter under bildet:

En diskré knapp på betjeningsplaten aktiverer luktutsugingssystemet som man ser bak platen.Kullfilteret ligger rett bak betjeningsplaten.

- Jeg har klokketro på at dette vil bli et produkt mange vil sette pris på. Jeg har solgt mange allerede og solgte senest 2 stykker i går. Jeg vil vel tro at de fleste ønsker et luktfritt toalett/bad og en slik type løsning bidrar til mer velvære på badet selv om prisen er høyere og det kan være avgjørende for noen. Prisforskjellen mellom en betjeningsplate og Duofresh er dog ikke så stor, hvis man først skal pusse opp badet fra bunnen av.
Med sisterne og det hele, blir ikke dette de store ekstra kostnadene sier Karlsen i Bad og Flis.

Saken fortsetter under bildet

Bildetekst: Carina Myrvold og Bjørn Karlsen fra Bad og Flis er veldig fornøyd med samarbeidet med Geberit og Wenche Sydhagen.
 
Wenche Sydhagen i Geberit er ute hos kunden Bad og Flis når VVS-forum er innom for å lage en reportasje, og hun er meget godt fornøyd med tilbakemeldingene hun får fra Karlsen og Myrvold rundt Duofresh.

- VVS-installatørene kan med Geberit DuoFresh tilby en ny WC-løsning med flere fordeler. Brukeren får ikke bare en flott vegghengt toalettløsning, men også større komfort og velvære når ubehagelig lukt fjernes omgående sier Wenche Sydhagen.

Hun påpeker videre at det er like enkelt å installere Geberit DuoFresh som det velkjente systemet Geberit Duofix. Geberit DuoFresh fungerer uavhengig av badets ventilasjonssystem og friskluftinntak.