Vinnerbåten ble ledet av kaptein Ingar Teien, som med sin lange seilererfaring og pedagogiske evner styrte trygt inn til en velfortjent seier.

Rørkjøp hadde to båter i regattaen, som gikk 6. juni, og den ene vant. Varme & Bad stilte med to båter, og Comfort og Oras Rørleggerbedrift med én hver. Altså totalt seks båter.

Det ble seilt fire etapper, hver tok ca. 15-20 minutter. Vinnerbåten fikk plassene 1. - 2. - 1. - 3.

- Det var blodig alvor under seilingen, med topptrimmet mannskap og Rørleggermester Ingar Teien til rors.

Det var fem gode leverandører som kombinerte seilingen med et fyldig faglig program for deltagerne. Det var gjennomgang av produktnyheter fra kl. 12.00 til kl. 16.00 hvoretter deltagerne ble fordelt på de enkelte båtene.

- Én representant for leverandørene stilte på hver av båtene, på vinnerbåten hadde vi med oss Raymond Solheim fra Ifö Sanitær AS. De øvrige leverandørene var Gustavsberg, Oras Armatur, Uponor og OSO Hotwater, forteller Rørkjøps Avtale- og økonomiansvarlig, Bjørn Moen.

Øvrig plassering ble slik:
Nr.2: Oras Rørleggerbedrift
Nr.3: Varme & Bads 1. båt
Nr.4: Rørkjøps 2. båt
Nr.5: Varme & Bads 2. båt
Og Comfort fikk en hederlig 6. plass.

- Dette var første gang Rørkjøp deltok i DN Seilcup, men vi har deltatt de to foregående år i mer uformelle seilinger med de samme leverandørene, forteller Moen, som nå i tillegg til bølger i håret har fått blod på tann. Det er derfor ikke usannsynlig at Rørkjøp stiller opp neste år for å forsvare seieren.
Rørkjøp takker arrangørene Oras Armatur, Gustavsberg, Ifö sanitær, OSO Hotwater og Uponor for et flott arrangement.