-Ja, vi introduserer nå Airmaster S 1000. Dette ventilasjonsanlegget er spesielt utviklet til bruk i klasserom, sier han. Og legger til at selvfølgelig kan også anvendes i andre typer lokaler hvor det er behov for et godt inneklima. 
 
Han forteller at Airmaster S 1000 har en kapasitet på ca. 950 m3/h ved et lydnivå på 30 dB(A).
 
-Dette er dermed meget velegnet til ventilasjon av klasserom med opp til 30 elever, sier han. 
 
-Airmaster S 1000 utvider vårt produktspekter slik at løsninger til eksempelvis skoler nå kan sammensettes med eksempelvis 2 stk Airmaster 500, 1 stk Airmaster 800 eller 1 stk Airmaster S 1000, avhengig av lokalenes utforming og personbelastning.   
 
Han oppgir at Airmaster S 1000 er, som de øvrige anlegg i Airmaster serien, er bygd opp med effektive kvalitetskomponenter med høye virkningsgrader på motorer samt varmevekslere.
 
-I Airmaster S 1000 er det integrert aktiv lyddempning, som er en lyd mot lyd dempning. Vi kaller systemet for SPR©. Systemet er det første av sin art anvendt i desentrale ventilasjonsanlegg og har vært medvirkende til at størrelsen på Airmaster S 1000 har kunnet komprimeres, sier Jensen.  
 
Airmaster S 1000 er moduloppbygget. Anlegget sendes fra fabrikk i 4 moduler og monteres på byggeplassen. Anlegget er da ifølge informasjon fra Airmaster enkelt å transportere rundt, og enkelt og montere da hver del monteres for seg.
 
-Airmaster S 1000 inneholder dessuten som standard variabel innblåsingsrist som sikrer optimal fordeling av luften ved varierende flow, samt mulighet for avkast/inntak gjennom siden av anlegget til yttervegg, forteller Trond Jensen.
 
Han sier også at som standard inneholder dette nye ventilasjonsanlegget Airmaster Airlinq styring med automatiske flowmålinger og dynamisk filterovervåkning, by-pass
og 2 motorstyrtespjeld for inntak og avkast  
 
 -Jeg vil påstå at Airmaster S 1000 har en konkurransedyktig pris, og er konkurransedyktig på alle parametre, fastslår Trond Jensen.

Illustrasjonen under: Airmasters ventilasjonsløsninger for klasserom av forskjellig størrelse.