Forsiden av den nye katalogen.
Produsenten kommer fra Litauen og satser på nordisk design og smak. Selskapet har sett på det norske markedet som interessant lenge.

- Første kontakt ble opprettet under ISH i Frankfurt i mars i fjor, og salget startet forsiktig allerede i fjor høst. Vi har startet med noen utvalgte forhandlere, og fått på plass nødvendige rutiner, og testet alt det praktiske. Alt har gått etter planen, og vi har blant annet samarbeidet om en rykende fersk katalog, som nå er på vei ut til forhandlerne sier Lars Korsbakken.

Kvalitet er viktig
Korsbakken som er store på kraner og armaturer har lenge vært på utkikk etter en riktig leverandør av baderomsmøbler. Korsbakken ønsker å kunne tilby sine forhandlere flere produkter.
- Det ligger i vår strategi at vi skal utvide vårt produktsortiment med flere kategorier, og denne avtalen er et ledd i dette. Vi har brukt mye tid for å finne den rette leverandøren, og det har sammenheng med at vi skal vite hvem vi samarbeider med, og hva de står for. Bakgrunnen er at vi ønsker en trygg partner og en fremtid som bygger på langsiktighet, sier Korsbakken.

Pilotprosjekt
Baderomsmøblene fra produsenten i Litauen vil ikke være tilgjengelig hos alle forhandlerne til Korsbakken før over sommeren 2014. Da er nye fabrikk på plass. Denne skal konsentreres om møbelserien beregnet for det nordiske markedet.

Svært fornøyd med responsen
- Vi har fått tid til å teste hvordan markedet mottar de nye møblene, og responsen har vært veldig bra. Det er viktig å se at produktene slår an blant forbrukerne. Det er de som tross alt skal kjøpe baderomsmøblene. Vi er trygge på produktene i forhold til finish, kvalitet og design, så dette kommer til å bli bra, sier Lars Korsbakken til VVSforum.no