- Blue Box Group, lokalisert i Cantarana di Cona, Italia, er et av de ledende firmaer innen utvikling, produksjon og salg av kjølemaskiner og varmepumper. ”Blue Box-konsernet utfyller naturlig Swegons produktportefølje og forbedrer ytterligere Swegons posisjon som teknisk totalleverandør av systemer innen ventilasjon og inneklima”, sier Jan Seljesæter adm. direktør i Swegon AS i en pressemelding. 

Ny avdeling i Bodø
Swegon AS etablerer nå egen virksomhet i Bodø. Avdelingsleder Roar Seljesæter, tidligere regionssjef i Oslo, er allerede på plass med målsetning å være i egne lokaler i løpet av året.

- Vi er i en ekspansiv fase akkurat nå, med nye produkter og nye medarbeidere. Vi ser fram til at vi kan tilby produkter og systemer for et komplett ventilasjonssystem, og at vi har økt våre resurser og kompetanse på personalsiden. På denne måten kan vi gi enda bedre kundeservice og øke vår tilgjengelighet. Jeg er sikker på at dette er noe våre kunder vil komme til å sette pris på, sier Seljesæter.

Saken fortsetter under bildet:

Swegon BLUE BOX Tetris: Reversibel Luft/Vann kjølemaskin

Som en følge av denne utviklingen fortsetter Swegon AS å styrke sin organisasjon på flere områder, og har ansatt følgende personer i de forskjellige rollene:

• Einar Byrkjedal (49) er ansatt som salgssjef for Blue Box-sortimentet. Einar kommer fra Fläkt Woods AS, der han jobbet med salg av aggregater i mange år. Han vil nå lede oppstarten og organisere salg av kjølemaskiner og varmepumper i hele landet.

• Truls Bakken (40) kommer fra Lindab AS, hvor han jobbet i 14 år som selger innen ventilasjon og profil. Truls er utdannet blikkenslager. Han tiltrer som avdelingsleder for salg av inneklimaprodukter i Oslo.

• Kay Deniz Karayazgan (26) er ansatt i Oslo som prosjektingeniør. Han vil arbeide med prosjektering av WISE- systemer for behovsstyrt ventilasjon i samarbeid med rådgivere og entreprenører. Kay Deniz er nyutdannet ingeniør fra Høyskolen i Oslo, på energi- og miljølinja


Swegon BLUE BOX Tau: Vann/Vann kjølemaskin